Jan 10th Kwetsbaarheid van Intel CPU: Spectre & Meltdown

Er zijn behoorlijk ernstige kwetsbaarheden gevonden in de CPU’s van Intel/AMD en ARM waardoor het geheugen van de kernel kan worden misbruikt en worden ingelezen. De kwetsbaarheden zijn gevonden door het Google Project Zero Team, en staan vermeld onder CVE-2017-5753, CVE-2017-5715, en CVE-2017-5754. Data1 heeft 4 januari 2017 een urgente ... Lees verder »

Dec 22nd Wij wensen u een voorspoedig 2018!

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2018! Graag bedanken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u in 2018 weer van dienst te mogen zijn!Wij zijn op kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag en nieuwjaarsavond helaas gesloten.Voor spoed kunt u uiteraard ons nood-nummer bellen!Camiel Peeters, Julian Peeters, Serge ... Lees verder »

Nov 11th Personeels uitbreiding

Met trots mag ik zelf aankondigen dat het team van Data1 is uitgebreid!Vanaf vandaag zal ik, Julian Peeters het team komen versterken op de afdeling klantenservice, verkoop en creatieve innovatie. Voor bestaande klanten betekent  dit dat ik mijn uiterste best ga doen u te helpen met alle zaken rond om uw website of hosting pakket.Voor nieuwe ... Lees verder »

Nov 4th 2018 here we come!

Data1 werkt momenteel stevig door aan het verbeteren van haar systemen. Hierdoor zijn wij er zeker van dat 2018 een top jaar zal worden voor ons en onze relaties. Komende weken voeren wij op verschillende locaties updates uit en kan het soms even langer duren maar tickets worden uiteraard altijd in behandeling genomen. Mocht u toch vragen hebben ... Lees verder »

Sep 4th Niet voor lang!

Inmiddels zijn wij in het laatste stadium beland van Data1 V2.
Wij lopen de laatste onderdelen na, welke van belang zijn bij een goed functionerende website.
Hier en daar nog wat technische zaken achter de schermen, maar het zal niet lang meer duren.
Houd de website in de gaten voor de openingsaanbieding!
Team Data1

Sep 4th 20% Korting op een website op maat


NU 20% korting op een website op maat inclusief. webhostingpakket!
Vraag naar de voorwaarde door contact op te nemen via: sales@data1.nl